Rygestop


Vigtige fakta om laser rygestop:
– Low-level-laser rygestopbehandling er smertefri.
– Den er effektiv med høj afvænningsprocent.
– Det går hurtigt, behandlingstiden med laser er ca. 8 min.
– Behandlingen er uden bivirkninger.
– Behandlingen er skånsom tåles af alle. 

Der skal normalt kun gives en laser rygestop behandling for at mindske rygetrang og abstinenser og dermed gøre dit rygestop nemmere.

Efter behandlingen:
Er det vigtigt, at du ikke anvender nikotinholdige præparater, da det vil ophæve virkningen af din laser rygestop behandling. 
Kroppen afgiftes i løbet af 2-3 uger, og det er i denne periode, at laser rygestop behandlingen virker maksimalt og gør dit rygestop nemmere. Allerede indenfor den første uge efter dit rygestop forbedres din kondition markant ligesom lugte- og  smagsans normaliseres.

Hvorfor stiger vægten efter et rygestop, 
Nikotin er sultdæmpende og øger stofskiftet, så vægtøgning kan ses efter et rygestop. Men undgår du at spise for sødt og fedt samt dyrker motion. Vil du kunne holde vægten indtil dit stofskifte og appetit er reguleret på plads. Du kan læse mere om at tabe dig i vægt her.

Dette skal du passe på,
Nogle får et tilbage efter 2-3 måneders rygestop, idet de skal forsøge sig som festrygere. Husk enten er du ryger eller også er du det ikke.

Skulle du få et tilbagefald er vigtigt hurtigt at fjerne trangen igen, med en ny laser rygestop behandling.

Vi har mange års erfaring med laser rygestop behandling og har uopfordret  modtaget flere emails fra folk som har haft held til et rygestop.


Vi gengiver med deres tilladelse et par rygestop success historier nedenfor.


Rikke Jensen, Tranbjerg

Rygestop!
Som så mange andre begyndte jeg at ryge i en tidlig alder, for at være hel præcis startede jeg, da jeg var 14 år.I starten røg jeg i smug på toiletterne i skolegården, faktisk var det ikke noget jeg havde lyst til. Men de andre røg jo, og jeg ville være med på ”moden”. Senere blev det til mere og andet en smugrygning.


Mit cigaretforbrug steg og steg. I lang tid nød jeg røgen – jeg nød den så meget, at jeg på ingen måde kunne se mig selv som ikkeryger. Veninder, forældre og min kæreste forsøgte i flere år at motivere mig til at stoppe.


Jeg forsøgte flere gange UDEN held, jeg prøvede en ”kold tyrker”, nikotin tyggegummi, nikotin plaster, og meget andet, men det holdt ikke mere end 4-7 dage. Så var jeg på cigaretten igen. For hver gang jeg stoppede steg forbruget.


I foråret 2005 var jeg til undersøgelse på en allergiklinik i på grund af insektallergi, i den forbindelse fik jeg målt min lungefunktion. Lægen kikkede chokerende på mig og fortalte, at min lungefunktion var nedsat med 20 % pga. rygning. Jeg var dengang 26 år og havde på det nærmeste røget i halvdelen af mit liv. Man skulle jo tro, at den melding var nok til at jeg omgående smed smøgerne på hylden. Men nej, der skulle gå endnu et år med mindst 30 smøger om dagen inden jeg fik mig taget sammen.

I Pinsen 2006 vågnede jeg en morgen med sved på panden og jeg var bange. Jeg var bange for smøgerne og deres ødelæggelser, jeg havde ondt i mine lunger og jeg hostede og spruttede. Her bestemte jeg mig for, at nu skulle det være slut, jeg fastsatte en dato. Det blev den 6/6-06 det var jo nemt at huske. Jeg havde hørt om akupunktur, og en veninde havde haft held med rygestop ved hjælp af det.

Jeg bestilte en tid og det var lykken for mig. Jeg havde på datoen for behandlingen været røgfri et par dage, det havde ikke været nogle nemme dage. Så jeg glædede mig til behandlingen, jeg fornemmede ret hurtigt, at abstinenserne var væk, både de fysiske og de psykiske, allerede om aftenen kunne jeg mærke roen falde over mig. Efter 3 uger havde jeg det som om, at jeg aldrig havde røget – det var fantastisk.

Min historie er kort og godt, at jeg gik fra 30 – 0 smøger ved hjælp af akupunktur. Jeg er glad og stolt, og jeg kan slet ikke forstå at jeg ikke har givet mig selv den gave før.

Jeg håber, at mange vil læse min historie og blive motiveret til rygestop!

Vigtigt: Selvom ovenstående eksempel gengiver typiske resultater fra rygestopbehandling i vores klinik,
kan a-akupunktur ikke garanterer, at alle vil opleve en positiv effekt, da responset på behandling vil være individuel.


Jørgen Vestergaard, Slagelse

Jeg var ovre hos jer Mandag d 14/5 2007 og  få foretaget en laserbehandling for rygestop..
Jeg havde tid hos jer kl 14,00 men var der allerede kl 13.30..Jeg slukkede den sidste smøg
kl 13.20, lige før jeg gik hen og bankede på hos jer.

Jeg er stadig, den dag idag, røgfri og har det skønt med det..

Jeg har anbefalet jer til alle dem jeg kender der vil holde op med at ryge.
Jeg stoppede selv pga min datter der på daværende tidspunkt,  var 17 måneder.
Hun blev 2 år d 27. November og skal være storesøster til April.

Endnu engang mange tak for hjælpen.

Vigtigt: Selvom ovenstående eksempel gengiver typiske resultater fra rygestopbehandling i vores klinik,
kan a-akupunktur ikke garanterer, at alle vil opleve en positiv effekt, da responset på behandling vil være individuel.